Un cap de setmana ple de partits

Un cap de setmana ple de partits

El retorn dels homes de Luis Enrique a la competició és la principal novetat d’un cap de setmana ple de compromisos

El FCB Lassa de futbol sala donarà el tret de sortida aquest vespre a un nou cap de setmana ple d’actes per als diferents equips de l’entitat blaugrana. El gruix més gran de partits es disputarà demà, amb la presència del primer equip al Camp Nou com a principal al·licient. Els homes de Luis Enrique s’enfronten a les 16.15 hores davant el Deportivo de la Corunya en una jornada que iniciaran el FCB Femení i el Juvenil A al Miniestadi i a la Ciutat Esportiva i tancaran l’handbol i l’hoquei patins amb els seus respectius desplaçaments a Pontevedra i Igualada.

El cap de setmana acabarà diumenge amb els dos últims compromisos: el FCB Lassa de bàsquet viatja a Bilbao per afrontar un partit duríssim amb l’exigència de respondre a un gran nivell després del partit d’Eurolliga, mentre que el filial blaugrana de futbol es desplaça a València per intentar recuperar els bons resultats de l’inici de temporada.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 14 d’octubre

21.00 hores: FCB Lassa – Cartagena (futbol sala). El conjunt d’Andreu Plaza intentarà sumar la primera victòria del campionat en l’estrena dels blaugranes al Palau Blaugrana.

Dissabte, 15 d’octubre

10.45 hores: FCB Femení - Albacete. Després de superar la primera eliminatòria de la Lliga de Campions davant el Minsk, les jugadores entrenades per Xavi Llorens intentaran seguir amb el ple de victòries a la Lliga.

13.00 hores: Juvenil A – San Francisco. El juvenil blaugrana ha tingut un inici imparable de campionat (21 punts sobre 21 possibles) que li ha permès obtenir una renda de sis punts en la classificació davant el seu immediat perseguidor, el Cornellà.

16.15 hores: FC Barcelona – Deportivo de la Corunya. Els homes de Luis Enrique reprenen la competició després de l’aturada per les seleccions amb la intenció de recuperar les bones sensacions obtingudes abans de la derrota a Balaídos.

17.00 hores: Cangas – FCB Lassa (handbol). 12 victòries consecutives en aquest inici de temporada repartides en les diferents competicions per a un total de 128 triomfs seguits en competicions domèstiques donen l’etiqueta de favorit al conjunt de Xavi Pascual.

20.30 hores: Igualada – FCB Lassa (hoquei patins). El contrast entre ambdós equips en aquest inici de Lliga no ha de fer confiar els blaugranes davant la dificultat que sempre representa enfrontar-se a un conjunt local que només ha sumat dos punts, mentre que el FCB Lassa és líder en solitari de la competició.

Diumenge, 16 d’octubre

12.30 hores: Dominion Bilbao Basket – FCB Lassa (bàsquet). Duel d’invictes en aquest inici de temporada. Els homes de Carles Duran han guanyat els tres partits que han disputat, mentre que el conjunt de Bartzokas ha sumat dos triomfs en les dues jornades disputades.

17.00 hores: At. Llevant – Barça B. El filial blaugrana es vol refer de les dues derrotes consecutives sofertes davant el Cornellà i el Gavà després d’un gran inici de temporada. Tot i així, els homes de Gerard López segueixen en zona de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut