Rivaldo, de visita al Camp Nou

Rivaldo, de visita al Camp Nou

L’exjugador brasiler manté una trobada amb el president Josep Maria Bartomeu i podria col·laborar en el futur en projectes de Club com el FCB Legends i en funcions de representativitat instuticional

Vitor Borba Ferreira, conegut en el món del futbol com a Rivaldo, és un dels jugadors més emblemàtics de la història del Club, el jugador brasiler que més gols en partits oficials (130) ha marcat amb la samarreta del FC Barcelona. Aquests dies està de visita a Barcelona i ha aprofitat per apropar-se fins al Camp Nou, on dilluns passat va mantenir una trobada amb el president Josep Maria Bartomeu. Aprofitant la prèvia de la Junta Directiva a la Llotja, Rivaldo es va veure amb Bartomeu, acompanyat del vicepresident Jordi Mestre i els directius Silvio Elias i Pau Vilanova.

En el transcurs de la trobada es va tractar de la possibilitat que el jugador participi més assíduament en el projecte FCB Legends, l’equip d’exjugadors que, a través dels seus partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, així com de la rendibilització de la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. La voluntat del Club és que Rivaldo també col·labori en funcions de representativitat en actes institucionals.

Rivaldo va defensar la samarreta del primer equip entre els anys 1997-2002, i al seu palmarès com a blaugrana destaquen dues Lligues (1997/98, 1998/99), una Supercopa d’Europa (1997) i una Copa del Rei (1997/98). Una imatge icònica que sempre l’acompanyarà, com recordava el mateix jugador al president Bartomeu i els directius, és la xilena miraculosa la temporada 2000/01 contra el València que va classificar el Barça per a la Lliga de Campions següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut