fcb.portal.reset.password

La nova samarreta blaugrana ja està a disposició de tots els socis i aficionats culers. Aquest dijous ha sortit a la venda la nova equipació Nike del FC Barcelona per a la temporada 2017/18, on hi destaca l’aparició per primera vegada de Rakuten, el nou patrocinador principal global del Club. La companyia japonesa apareix a la part frontal de la samarreta de Nike.

A més, al coll es poden veure detalls com ara la Senyera, mentre que a les mànigues, s'aprecien altres detalls com la paraula "Força" a la part interna de la màniga dreta i "Barça" a la màniga esquerra. A l'interior de la màniga i al lateral de la samarreta, s'observa una franja vermella més fosca que s'expandeix amb els moviments del jugador per maximitzar la ventilació.

Els pantalons curts són del color blau del FC Barcelona i incorporen també aquesta franja vermella que millora la ventilació durant el joc. Per completar l'equipació, les mitges blaves, presenten la paraula "Barça" de color daurat a la part davantera mentre que a la part posterior veiem un distintiu estampat lineal de color vermell.

No et quedis sense la teva samarreta i llueix la nova equipació del Barça
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();