fcb.portal.reset.password

 

Els Barça Legends s’enfrontaran el proper 30 de juny al Camp Nou a un combinat d’exjugadors d’un altre històric d’Europa, els Manchester United Legends. Aquest partit suposarà el debut dels blaugranes davant la seva afició. Recordem que aquest partit es va ajornar al mes de juliol perquè l’Eurocopa afectava de manera determinant la configuració dels seleccionats, a causa dels diferents compromisos professionals dels convocats.

El matx, de caràcter solidari, es jugarà a les 19.00 h i les entrades es podran adquirir a través del web del Club. Els preus de les localitats oscil·len entre els 10 i els 21 euros. La recaptació econòmica d’aquest partit es destinarà íntegrament a la Fundació FC Barcelona.

L’enfrontament tindrà un partit de tornada. Serà el 2 de setembre del 2017, quan els Barça Legends tornaran la visita al conjunt anglès en un partit que tindrà com a seu l’estadi d’Old Trafford.

El del Camp Nou serà el segon partit que disputen els Barça Legends. El debut d’aquest equip va tenir lloc l’1 d’abril de l’any passat a la localitat mexicana de Queretaro, contra una selecció d’exjugadors de Mèxic. En aquella ocasió, a les ordres de José Mari Bakero, s’hi van aplegar noms com els de Stóitxkov, Vítor Baía, Edmílson, Popescu, Litmanen, Ronald de Boer i  Mendieta, entre d’altres.

Els Barça Legends és el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món. Properament està previst anunciar nous partits dels Barça Legends.

Fes-te ara amb la teva entrada per al partit del 30 de juny al Camp Nou.
Tornar a dalt