fcb.portal.reset.password

 

El FC Barcelona llança FCB Fantasy Manager per a iOS i Android en 5 idiomes. Un joc que ha estat desenvolupat per l'empresa espanyola From The Bench, i que destaca per l'experiència personalitzada que percep l'usuari amb la marca del club, a més de permetre a l'usuari convertir-se en l'entrenador del seu equip favorit.

En el joc els usuaris podran enfrontar-se a la resta de participants, mesurar-se amb els seus amics i demostrar que són els candidats ideals per gestionar el FC Barcelona, ​​a més d'entrenar grans estrelles com Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr, Busquets, Andrés Iniesta i la resta de l'equip.

Moure's en el mercat de fitxatges

Per portar el seu equip a l'èxit, l'usuari té al seu abast totes les eines possibles. En primer lloc, triar el millor onze possible, buscar en el mercat de fitxatges i fitxar els millors jugadors actuals. Hi ha tres modalitats de joc: reptes, tornejos i, per descomptat, la lliga.

Millorar els jugadors

A FCB Fantasy Manager l'usuari pot millorar els seus jugadors. Per a fer-ho haurà d'aconseguir els serveis d'algun dels ajudants que ofereix el joc, amb els quals podrà desbloquejar noves opcions més avançades.

Puntuacions reals

Les puntuacions estan vinculades a la realitat, de manera que setmana a setmana l'usuari sap quina puntuació obtindran els seus jugadors segons la seva última actuació a la realitat. D'aquesta manera els mànagers poden triar en tot moment el millor 11 per obtenir la victòria a cada jornada.

Premis

Els usuaris competiran contra milers d'usuaris en esdeveniments per aconseguir articles oficials, fins i tot signats per algun dels jugadors del FC Barcelona.

Gaudeix de l'FCB Fantasy Manager
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();