fcb.portal.reset.password

La Junta Directiva reunida aquest dilluns a l'Ateneu Barcelonès | GERMÁN PARGA - FCB

La Junta Directiva agraeix públicament l’acollida que li ha dispensat l’Ateneu Barcelonès per a l’organització de la reunió de la Junta Directiva d’avui. L’Ateneu és un associació que acompanya des de fa més de 150 anys la societat i la cultura catalanes amb la voluntat de ser un dels principals centres de debat intel·lectual. L’Ateneu, com el Barça, és una entitat molt arrelada al país però amb vocació d’universalitat.

Felicitació a l’equip d’hoquei patins 

La Junta Directiva vol felicitar l’equip d’hoquei patins Barça Lassa per la consecució de la Copa del Rei en vèncer el Reus aquest cap de setmana a Alcobendas. Aquest títol representa el 21è trofeu de Copa de la secció i revalida l’aconseguit la temporada passada.

`Barça Innovation Hub’, anunciat al Mobile World Congress

La Junta Directiva agraeix a l’organització del Mobile World Congress l’oportunitat d’haver pogut anunciar avui la presentació del projecte estratègic ‘Barça Innovation Hub’ en el marc d’aquest certamen internacional, davant de més de 1.200 congressistes d’arreu del món.

El president Josep Maria Bartomeu ha anunciat que el projecte Barça Innovation Hub, que té com a objectiu contribuir a la transformació del món a través de l’excel·lència esportiva, mitjançant el coneixement i la innovació, serà presentat el proper 22 de març, a l’Auditori 1899 del recinte del Camp Nou.

Valoració de l’acord signat entre el FC Barcelona i Mission Hills Group

La Junta Directiva ha estat informada sobre l’estada a la Xina del president Josep Maria Bartomeu, del director executiu del Club, Òscar Grau, i de Ronaldinho, com a ambaixador del Club, amb motiu de la signatura de l’acord amb Mission Hills Group per a la construcció d’una gran FCB Escola i un espai d’experiències Barça a Haikou, la capital de l’illa xinesa d’Hainan.

La valoració d’aquest acord ha estat molt positiva, en la mesura que suposa un nou pas molt important en l’estratègia de posicionament global del Club, inclòs en el Pla Estratègic 2016-2021. El projecte, impulsat pel FC Barcelona i per Mission Hills Group, consisteix en la construcció de la primera FCB Escola gestionada íntegrament pel Club, amb set camps d’entrenament i amb capacitat per a un miler de nens i nenes, i un espai d’experiències Barça a Haikou, que inclourà un espai interactiu sobre la història del FC Barcelona, una gran botiga Megastore, i una zona de restauració.

Creació d’una FCB Escola a Chengdu i Inauguració de l’FCB Escola de Lagos

En aquesta mateixa línia estratègica de posicionament global del Club, la Junta Directiva ha aprovat avui la creació d’una nova FCB Escola a la ciutat de Chengdu, capital de la regió xinesa de Sichuan. Aquesta és la vint-i-setena FCB Escola, la tercera que es crea a la Xina, després de les de Qingdao i Haikou.

La regió de Sichuan, amb 80 milions d’habitants, ha fet en els darrers anys una aposta molt important en l’àmbit de la política esportiva i, singularment, en la formació de tècnics i esportistes.

D’altra banda, la Junta Directiva ha destacat el fet que aquest cap de setmana s’hagi dut a terme la inauguració oficial de la FCB Escola de Lagos, a Nigèria, la primera sorgida d’una penya barcelonista. L’escola nigeriana, que avui comença la segona part de la temporada després de les vacances dels joves esportistes, ha estat impulsada per la Penya Barcelonista de Lagos, i és la primera que el Club té a l’Àfrica subsahariana i la tercera del continent, després de les que es van crear al Caire (Egipte) i a Casablanca (el Marroc).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();