El Barça dóna suport a 'La Marató'

El Barça dóna suport a 'La Marató'

El president Josep Maria Bartomeu i els vicepresidents Jordi Cardoner i Manel Arroyo reben de mans de la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, i del director de TV3, Jaume Peral, el disc i el llibre de ‘La Marató’

L’activitat a la Llotja ha estat molt intensa abans del Clàssic. El president Josep Maria Bartomeu ha rebut la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i el director de TV3, Jaume Peral, amb motiu de la 25a edició de La Marató, que se celebrarà el 18 de desembre i que estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals causades per traumatisme. El president, acompanyat del vicepresident primer del Club i de la Fundació, Jordi Cardoner, i del vicepresident de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, ha donat suport a aquesta iniciativa solidària tan arrelada a la societat catalana i ha rebut de mans de Llorach i Peral el disc i el llibre de La Marató.

Com cada any, el FC Barcelona col·labora en La Marató cedint el Miniestadi i organitzant, juntament amb el Fòrum Samitier, el partit de futbol de famosos, que enguany es disputarà a partir de les 12 del matí i que comptarà amb la participació, entra d’altres, de Carles Puyol, Éric Abidal i els germans Márquez, a més d’actors de sèries com Merlí o La Riera.

El Clàssic de la Lliga ha reunit destacades personalitats institucionals, de la societat civil i el món esportiu i cultural, a la Llotja President Suñol. Hi han estat presents el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el nou secretari d’Estat per a l’Esport i president del CSD, José Ramon Lete.

Altres personalitats rellevants de la política catalana presents a la Llotja han estat el conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané; la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; l’expresident de la Generalitat Artur Mas; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé.

També el món de l’esport ha tingut una destacada presència a la Llotja, amb la campiona olímpica de bàdminton Carolina Marín, acompanyada del seu pare Gonzalo, un declarat culer que ha transmès la seva passió pel Barça a la seva filla. A més, també hi han estat presents el director general del COI, Christophe de Kepper, l’exjugador del Barça Hristo Stóitxkov, el seleccionador espanyol Julen Lopetegui i el seleccionador alemany Joachim Löw.

Altres convidats a la zona noble del Camp Nou han estat Hiroshi Mikitani, president i CEO de Rakuten, el patrocinador principal del Club a partir de la pròxima temporada, i Tenniel Chu, vicepresident de Mission Hills Group, amb el qual la Junta Directiva ha arribat a un acord per desenvolupar una gran FCBEscola i un espai d’experiències Barça a l’illa xinesa de Hainan.

També han vist el partit des de la Llotja cares conegudes com Manel Fuentes i la Miss Món 2015, la catalana Mireia Lalaguna, tots dos reconeguts culers.

Novetat gastronòmica

Coincidint amb el Clàssic, s’ha inaugurat una nova iniciativa gastronòmica a la Llotja President Suñol. Destacats restauradors catalans i entitats benèfiques del món de la cuina catalana oferiran en determinats partits les seves propostes gastronòmiques a la Llotja presidencial. Avui, el convidat ha estat el reconegut pastisser i xocolater Oriol Balaguer. Aquest creatiu de la cuina dolça ha fet per a l’ocasió unes postres especials, la merenga flamejada, amb merenga i crema de licor yozu; un minigofre de crema d’avellana i perles cruixents, un bombó mascletà i un bombó de neula cruixent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut