El Chapecoense agraeix l’ajuda del FC Barcelona

El Chapecoense agraeix l’ajuda del FC Barcelona

El president de l’equip brasiler, Plínio David De Nes, ha explicat que el Barça és l’únic club europeu que ha contribuït econòmicament a la seva reconstrucció institucional i esportiva

L’actual president del Chapecoense, Plínio David De Nes, ha valorat en els últims dies l’ajuda que ha rebut el club brasiler per part de diverses institucions després del tràgic accident aeri a Colòmbia que va acabar amb la vida de 71 persones, entre les quals es trobaven la majoria de jugadors i staff tècnic de l’equip. De Nes ha explicat que el FC Barcelona, que va engegar diverses iniciatives per ajudar en la reconstrucció institucional i esportiva, és l’únic club europeu que hi ha contribuït econòmicament.

En declaracions a la cadena Fox Sports, el president del Chapecoense ha assegurat: “Només el FC Barcelona va ser el nostre company des del primer moment. Ens va oferir diners, i ens va convidar al Trofeu Joan Gamper de l’agost i els beneficis seran repartits”.

Cal recordar que després de l’accident, el Barça va donar el seu suport al conjunt brasiler amb diverses iniciatives. Els jugadors van lliurar una samarreta del Barça signada per tota la plantilla i dedicada especialment per Neymar Jr. Des del Club, a més, es va convidar el Chapecoense al proper Trofeu Joan Gamper 2017. Uns dies abans, en la prèvia del Clàssic contra el Reial Madrid, el FC Barcelona també va homenatjar les víctimes al Camp Nou abans de l’inici del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut