Bartomeu: “Tenim plena confiança en l’equip”

Bartomeu: “Tenim plena confiança en l’equip”

El president explica que la plantilla continua “amb l’ambició al màxim” i que és moment de centrar-se en la Lliga abans de pensar en la remuntada contra el PSG

Abans de la disputa del FC Barcelona-Leganés el president Josep Maria Bartomeu ha manifestat la “plena confiança en l’equip” després de la derrota de dimarts contra el PSG. “Tenim un molt bon equip, amb els millors jugadors del món, que continua amb l’ambició al màxim”, ha assegurat en declaracions a Barça TV i les televisions amb presència a la Llotja, TV3 i Movistar +.

Bartomeu ha afirmat que ara és moment de centrar-se en la competició de Lliga, on esperen quatre partits consecutius, tres dels quals al Camp Nou: “Hem de continuar en la lluita per la Lliga. No és fàcil, perquè el Madrid i el Sevilla estan forts. Per això és important que traguem bons resultats als partits de casa”. Al Barça, després de rebre el Leganés, l’esperen l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón i l’Sporting de Gijón i el Celta al Camp Nou.

Quan passin tots aquests compromisos serà el moment de parlar del duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. “Quan arribi aquest Barça-PSG parlarem de remuntada. Allà no ens va sortir el partit que volíem i el resultat no és bo però fins llavors els resultats havien estat bons”, ha declarat el president blaugrana, que, malgrat el resultat de 4-0 de l’anada, assegura que no es pot dubtar de la qualitat de l’equip. “No estic d’acord que es veia a venir; tenim molt bon equip, alguns dels millors jugadors del món, però vam tenir un mal partit. No ens van sortir bé les coses, però ens n’hem d’oblidar, centrar-nos en la Lliga i ja tornarem a pensar-hi quan arribi el moment de la remuntada”.

També ha volgut recordar l’exigent calendari que ha tingut el primer equip en aquest inici de 2017. “Hem tingut uns mesos de gener i febrer molt durs, amb molts partits. Molts han estat de Copa, en què no hem d’oblidar que ja som a la final”, ha assenyalat.

Josep Maria Bartomeu s’ha referit també a la continuïtat de l’entrenador del primer equip, Luis Enrique Martínez: “Vam acordar amb ell fa temps que parlaríem al mes d’abril. Ara el més important és centrar-nos en els partits que vénen. Luis Enrique és l’entrenador que volem, està fent una feina extraordinària i, excepte el partit de París, estem molt contents amb els seus resultats”.

El president blaugrana també ha mostrat la seva confiança en els jugadors que han arribat aquesta temporada, molt joves, i que estan passant un procés d’adaptació que mai és fàcil. “No està be assenyalar-los, aquí no hi ha individualitats, el futbol és un joc d’equip. Són jugadors que s’han de fer un lloc, no hi ha pressa, no és per a aquest any sinó per al futur; no ens preocupa, estem satisfets”.

Preguntat sobre la renovació de Leo Messi, el president ha apel·lat a la “discreció”: “En el seu dia ja vaig dir que no explicaria res. Hem de fer les coses com s’han de fer, amb discreció. Quan hi hagi notícies ho direm però l’aficionat ha d’estar tranquil. Messi es vol quedar i el Club vol que es quedi”.

Quant a l’equip de bàsquet, Bartomeu ha reconegut: “Sí, vam caure a la Copa, i ja sabíem que aquest any seria difícil. Bartzokas ha d’acoblar l’equip per poder tenir èxits. Aquest any hi ha hagut vuit lesionats, que són molts per a una temporada. No és excusa, però l’entrenador no pot entrenar amb tota la plantilla en condicions. Encara queda l’Eurolliga i el play-off de la Lliga”.

El president Bartomeu també ha fet referència al viatge institucional a la Xina que farà aquesta setmana per signar l’acord amb Mission Hills Group per construir una gran FCB Escola i un espai d’experiències Barça a l'illa de Hainan i per visitar l’oficina blaugrana a Hong Kong, que opera des del 2013. "Anem allà amb moltes ganes per establir relacions amb la Xina, amb les empreses i els patrocinadors que tenim. Àsia és un mercat estratègic molt important per a nosaltres. Volem créixer en aquest territori perquè és fonamental per enfortir la nostra marca", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut