fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, durant la reunió de l’ECA d’aquest dijous a Lió | ECA

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat avui a Lió en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA que l’Associació Europea de Clubs de Futbol ha celebrat aquest dijous al Parc Olympique Lyonnais, l’estadi de l’equip francès de l’Olympique de Lió.

La reunió ha servit perquè els representants de l’ECA que formen part també del Comitè de Competicions Clubs de la UEFA, entre els quals figura el president Bartomeu, informin la resta de membres de l’executiva de l’associació de clubs del que es va tractar i acordar en la reunió que va tenir lloc el dilluns passat a Nyon. Aquests acords afecten bàsicament el nou format de les competicions de clubs per al període 2018/2021.

En la reunió d’aquest dijous, a més, s’han tractat altres qüestions, com els projectes de cooperació entre l’ECA i Fifpro, el sindicat mundial de futbolistes i les relacions amb altres organismes del futbol internacional com la FIFA.

Aquesta ha estat la tercera reunió de la temporada i la darrera de l’any del Comitè Executiu. La propera trobada tindrà lloc el 30 de gener del 2017 a Munic, i servirà principalment per preparar la pròxima Assemblea General, que se celebrarà a Atenes els dies 27 i 28 de març del 2017.

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del mes de maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, un càrrec que comporta participar en el màxim òrgan executiu de l’Associació de Clubs.

Tornar a dalt