fcb.portal.reset.password

Descobreix com van viure Ricardo Martínez i Núria Macias -els guanyadors del concurs Barça Fans- l’experiència viscuda a París, juntament amb la parella guanyadora del PSG formada per Marvin Zeradski i Gwendoline Zuin. La història continuarà amb el partit de tornada al Camp Nou, on ambdues parelles tornaran a veure’s les cares per animar els seus respectius equips.

Del 3 al 9 de febrer el FCB i el PSG van activar un concurs entre l’afició culer de l'estat espanyol i la del PSG de França en què se sortejaven dues entrades VIP dobles per als partits d’anada i tornada dels vuitens de final de Champions entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona. La idea va sorgir en donar-se la casualitat de jugar a la ciutat de l’amor -per excel·lència- el dia dels enamorats. La campanya anava adreçada a totes aquelles parelles amants del futbol, que participessin donant el seu suport a un dels dos equips. El dia del partit d’anada, la parella guanyadora del PSG va fer d’amfitriona de la parella guanyadora del FCB en un tour per la ciutat de París abans de celebrar-se la competició. En el partit de tornada, fixat per al 8 de març al Camp Nou, els papers s’intercanviaran i serà la parella barcelonina la que farà de mestra de cerimònies acompanyant la parella francesa en una visita pels llocs més emblemàtics de la Ciutat Comtal.

No et perdis el vídeo que recull alguns dels millors moments del recorregut per París. Continua participant perquè el pròxim protagonista siguis tu!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();