fcb.portal.reset.password

Javier Urruticoetxea amb un grup de refugiats sahrauís al desert d’Algèria, l’any 1997 | ARXIU FCB

El FC Barcelona, a través d’una iniciativa impulsada per l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals, engega un projecte per difondre històries humanes que han succeït al llarg dels 117 anys d’història i que reforcen la identitat i la singularitat del Club.

Cada mes, el web del FC Barcelona publicarà una Història amb Ànima. D’inici, el Club agrupa les sis primeres històries però a la vegada ofereix als seus socis, penyistes i simpatitzants d’arreu del món que proposin les seves històries, a través del correu electrònic: centredocumentacio@fcbarcelona.cat.

Des del 1899, el FC Barcelona ha format part important del dia a dia de moltes generacions de famílies blaugrana. Amb aquesta iniciativa, el Club vol recopilar les anècdotes, testimonis, històries reals, en definitiva, les històries humanes en què el Club ha estat present i, a través d’aquests bocins d’intrahistòria amb sentiments, posar en relleu els valors del Barça, que van molt més enllà de la mera afecció esportiva a un equip de futbol. 

Més que un club

El Barça és quelcom més que un club. És una entitat viva i simbòlica fidel a una tradició de 117 anys i venerada per centenars de milions de persones arreu del món, que l’estimen pel que és i pel que representa més enllà de les transitòries conjuntures futbolístiques.

Aquestes històries amb ànima són els exemples més determinants per demostrar que la defensa dels valors cívics i humans ha estat una constant en el transcurs de la història del FC Barcelona. 

Podeu consultar aquestes sis primeres històries a través d’aquest enllaç del web del Club:https://www.fcbarcelona.cat/club/identitat/histories-amb-anima 

Aquestes històries amb ànima són els exemples més determinants per demostrar que la defensa dels valors cívics i humans ha estat una constant en el transcurs de la història del FC Barcelona. 

Declaracions de Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona:

“El FC Barcelona vol mostrar una vegada més que és una entitat que vol anar més enllà de la seva excel·lència esportiva. Amb la divulgació d’aquestes històries humanes vol mostrar la vessant més solidària i sentimental que sempre ha generat el nostre club, una tasca que té com a objectiu principal mantenir la il·lusió d’aquells que es troben en una situació més precària. Aquestes històries són un clara mostra dels valors que sempre ha defensat el Barça arreu del món”.

Tornar a dalt