fcb.portal.reset.password

Susana Monje, en l'acte realitzat al Real Grupo de Cultura Covadonga de Gijón / MIGUEL RUIZ-FCB

Diferents actes amb protagonisme del FC Barcelona s’han dut a terme a Astúries les hores abans del partit de Lliga que enfronta aquest dimecres l’Sporting de Gijón i el FC Barcelona.

Una representació barcelonista formada per la vicepresidenta econòmica Susana Monje i els directius Silvio Elías, Pau Vilanova i Oriol Tomàs ha visitat aquest migdia les instal·lacions del Real Grupo de Cultura Covadonga de Gijón (RGCC), on han estat rebuts, entre altres personalitats, pel president de l’entitat, Enrique Tamargo; el regidor d’Esports de Gijón, Jesús Martínez; el president de l’Sporting, Antonio Veiga, i l’exblaugrana Enrique Castro Quini com a responsable institucional sportinguista.

Aquesta trobada s’ha organitzat a iniciativa de l’Ajuntament de Gijón i del RGCC en el marc de Gijón Ciudad Europea del Deporte 2016. Tant el FC Barcelona com el RGCC són els únics clubs que tenen quatre Copes Stadium, el guardó més antic de l’esport espanyol que lliura el Consejo Superior de Deportes a una persona o entitat que hagi destacat durant l’any pel foment i la promoció de l’esport.

Amb anterioritat, Susana Monje i Pau Vilanova, com a directiu responsable de penyes, van assistir a una trobada amb representants de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Astúries i Cantàbria que va tenir lloc a l’hotel Abba Playa Gijón. Aquesta recepció va reunir al voltant de 45 penyistes de les dues comunitats, encapçalats per Matías Álvarez i Rufino José Fernández, president i vicepresident de la Federació.

El dia abans Pau Vilanova ja havia iniciat la sèrie d’actes programats a Astúries amb motiu del desplaçament del FC Barcelona. Va assistir a la inauguració de la nova Peña Barcelonista de Colloto, acte en què també hi va ser present l’asturià i exjugador blaugrana Iván Iglesias.

Susana Monje i Pau Vilanova, amb alguns dels penyistes representants de la Federació d'Astúries i Cantàbria / FCB

Tornar a dalt