fcb.portal.reset.password

 

El Torneig Joan Gamper tornarà a ser aquest dimecres 5 d’agost una autèntica festa blaugrana en què, al marge del partit que disputaran el FC Barcelona i la Roma, els exteriors del Camp Nou viuran una jornada lúdica durant la qual tots els socis i aficionats podran gaudir de les diferents activitats que s’organitzen.

La Festa del Gamper d’aquest 2015 permetrà novament als més menuts de la casa, acompanyats de les seves famílies, gaudir d’una sèrie d’activitats lúdiques obertes a tot el públic que vulgui passar una jornada familiar que potenciï els llaços d’unió entre l’afició i el FC Barcelona.

A partir de les 11.00 h començaran les activitats, els tallers i els espectacles, que tindran lloc a les esplanades de Tribuna i de l’Auditori 1899. Aquestes funcionaran al llarg del dia fins a les 20.30 hores, però a partir de les 19.00 h s’haurà de presentar l’entrada per accedir-hi.

La zona de Tribuna reunirà les activitats d’aigua, amb un tobogan, el futbol aigua, la lliscadora i l’escenari Refresca’t. A la mateixa esplanada de Tribuna també es trobaran altres activitats, com el xutòmetre, el ‘body painting’, el taller de grafitis, pinta’t la cara, DJ, i es podrà fer una foto amb el triplet, entre altres possibilitats. Algunes d'aquestes activitats estan patrocinades per Beko i Lassa Tyres, partners oficials del Club.

La zona de l’Auditori 1899 estarà destinada a les activitats i els serveis en què col·laboren Coca-Cola i Estrella Damm, amb terrasses, escenaris d’actuacions i diferents zones lúdiques.

Cal recordar que a partir de les 20.00 hores s’obriran les portes de l’Estadi, i cap a les 21.30 hores es farà la cerimònia de presentació de la plantilla blaugrana de la temporada 2015/16, abans del partit entre el FC Barcelona i la Roma, que començarà a les 22.00 hores.


Activitats familiars Gamper 2015 por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();