fcb.portal.reset.password

 

La notícia de la mort de Johan Cruyff va colpir de manera sobtada el barcelonisme a l’inici de la Setmana Santa, quan el número 80 de la REVISTA BARÇA estava a punt d’entrar a la rotativa per iniciar el procés d’impressió. La publicació del Club havia de sumar-se al reconeixement a qui va ser jugador, entrenador i que és i serà llegenda blaugrana.

Les mostres de condol van arribar de tot el món i el comiat a Cruyff va tenir una resposta multitudinària per part dels socis, aficionats, autoritats, companys i deixebles d’una figura que ha estat un referent al futbol mundial. La revista que els socis estan rebent als seus domicilis recull l’homenatge de la institució i de la massa social blaugrana, que es va abocar per oferir a la llegenda holandesa un comiat a l’altura de la seva grandesa.

La publicació també ofereix la carta oberta titulada ‘Gràcies, Johan’ que els darrers vuit presidents del FC Barcelona, Agustí Montal, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu van publicar en homenatge a Cruyff i que tots van signar personalment en el llibre de condolences de la Llotja President Suñol el dia del Clàssic.

La família de Cruyff, representada pel seu fill Jordi, va tenir agraïments per a tothom i va destacar “l’abraçada final” entre el FC Barcelona i Johan Cruyff, escenificada en l’acord entre les respectives fundacions per garantir la continuïtat de l’ajuda als nens en situació de vulnerabilitat. La REVISTA BARÇA recull la transcripció de l’emotiva compareixença de Jordi Cruyff i explica el projecte conjunt de les fundacions i l’Obra Social ‘La Caixa’ per garantir la continuïtat de l’ajut als nens en situació de vulnerabilitat.

L’Espai Barça i el projecte guanyador del Nou Palau Blaugrana també són objecte d’un extens informe a la revista que permetrà conèixer a fons la proposta dels estudis HOK i TAC Arquitectes, amb una entrevista als responsables respectius, John Rhodes i Eduard Gascón, i que també inclou l’opinió del degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Lluís Comerón; del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i dels esportistes de les seccions blaugrana Àlex Abrines, Gonzalo Pérez de Vargas, Sergio Lozano i Aitor Egurrola.

La renovació de l’aliança entre el Barça i l’Unicef fins al 2020 porta la REVISTA BARÇA a analitzar aquesta col·laboració que en deu anys ha permès arribar a més d’un milió de nens a set països del món. El director executiu de l’Unicef, Anthony Lake, i el vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner, expliquen en sengles entrevistes la importància que aquest acord significa per a les entitats respectives.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();