fcb.portal.reset.password

Nasser Al-Khelaïfi i Manel Arroyo / FCB

El FC Barcelona, representat per Manel Arroyo, vicepresident de Màrqueting i Comunicació, ha assistit aquest dimecres a la presentació del canal televisiu BeIN Sports a Espanya, un acte celebrat al Círculo de Bellas Artes de Madrid que ha reunit ‘qui és qui’ del món de l'esport, del futbol i la comunicació.

Arroyo ha destacat davant els micròfons de BeIN Sports que aquest nou canal és "un dels actors globals i principals de l'univers del futbol" i desitja “molta sort” als responsables i professionals del nou canal. A l'acte també ha assistit el director general del FC Barcelona, Ignacio Mestre.

La presentació del nou canal ha estat presidida pel Nasser Al-Khelaïfi, president de BeIN Sports International, a més de Jaume Roures i Tatxo Benet, fundadors de Mediapro i socis de BeIN Sports a Espanya.

El bateig social al nostre país de BeIN Sports ha atret figures molt destacades, entre d’altres Miguel Cardenal, president del Consell Superior d'Esports; Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional; els presidents de diversos clubs de la Primera Divisió; i els exjugadors Andoni Zubizarreta i Jorge Valdano.

BeIN SPORTS arriba a l’estat espanyol de la mà del Grup Mediapro. Amb presència a l’Orient Mitjà, el Nord d’Àfrica, França, els Estats Units, Canadà, Indonèsia, Filipines, Taiwan, Hong Kong, Tailàndia i Austràlia, el nou canal ofereix 24 hores al dia i 365 dies a l’any futbol internacional amb HD.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();