fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu i el vicepresident primer Cardoner amb un dels socis i la seva família / VÍCTOR SALGADO - FCB

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous la festivitat de la Mercè, patrona de la ciutat, amb el primer acte d’entrega de les insígnies d’or del Club als socis que aquest any compleixen 50 anys de fidelitat al Club. El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner han lliurat les primeres 126 insígnies de les 1.820 que s’entregaran en diversos dies al llarg de tota la temporada.

L’acte, celebrat a l’Auditori 1899 i conduït per Manel Vich, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció on els socis, molts d’ells acompanyats per familiars, han rebut un reconeixement als 50 anys de vida barcelonista.

El d’avui dijous ha estat el tret de sortida als actes de lliurament d’insígnies que enguany, a causa de l’alt nombre d’associats que celebren les noces d’or com a socis del Club, es farà en més d’un dia durant els pròxims mesos. En total la rebran 1.820 socis que el 1965 es van donar d’alta al Club. Aquell any va pujar notablement la massa social blaugrana gràcies a un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada que va provocar que el nombre de socis que tenia el FC Barcelona passés dels 45.776 als 58.252. El president Bartomeu ha volgut agrair el compromís d’aquests socis i sòcies ara fa 50 anys quan el Club estava immers dins d’una crisi econòmica i esportiva. També ha recordat el 58è aniversari de la inauguració del Camp Nou i els 59 anys de Manel Vich dedicat “en cos i ànima al nostre Club com a veu del Camp Nou”.

Durant la temporada s’anirà convocant esglaonadament els socis a través d’una carta en què se’ls informarà de la data que rebran la insígnia.

L’entrega de les insígnies d’or ha estat l’acte principal de la diada de la Mercè, que ha començat amb una Santa Missa a la Sala Roma per celebrar la festivitat de la patrona de Barcelona. La cerimònia, que ha estat oberta a tots els socis i familiars, ha comptat amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner.

"Gràcies al vostre esforç vau ajudar el Club"

El president Bartomeu ha recordat l'any 1965, any que es van fer soci les persones que ara reben la insígnia d'or. “El Club gaudeix actualment d’una gran fortalesa esportiva, econòmica, social i patrimonial. Però revisant el Club, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer soci, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica i va viure una temporada en blanc”. "Celebrem els vostres 50 anys de soci. Gràcies perquè en aquell moment de crisi tots vosaltres vau ajudar a un Club que mica a mica amb l’esforç de tots ens ha situat a dia d’avui com un dels clubs més importants del món", ha afegit. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();