fcb.portal.reset.password

Joan Laporta, exercint el seu dret a vot / FCB

Joan Laporta ha valorat molt positivament l’alta participació registrada durant les primeres hores de la jornada electoral. “Que hi hagi tanta gent és un bon senyal. Tinc la sensació que guanyarem les eleccions i espero estar tricontent al final de la jornada”, ha assegurat el segon dels quatre candidats a exercir el seu dret a vot. Laporta ha votat a les 9.57 hores a la mesa número 66.

“He vist molta gent donant-me suport i que recorda el que vaig fer a la meva etapa de president”, ha assegurat, referint-se als anys entre el 2003 i el 2010.

Altres declaracions de Joan Laporta:

“He vist que la gent respon. El barcelonisme ha respost en un dia tan important. Ara, a les 10.30 hores, hi ha una gentada de gent”.

“S’agraeix el suport que he rebut. És un senyal que hi ha molts culers que es recorden que vam construir el millor Barça de la història, un Barça que encara estem gaudint i que pot durar uns quants anys més”.

“De la mateixa manera que no recordo els mals moments, tampoc recordo exactament les sensacions del dia de les eleccions del 2003. Avui tinc sensacions molt bones”.

“Me’n vaig anar a dormir content, m’he llevat content i espero acabar el dia tricontent”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();