fcb.portal.reset.password

Laporta, a El Matí de Catalunya Ràdio / EC Joan Laporta

Després del primer i únic debat a quatre, Joan Laporta ha aprofitat per visitar els dos programes radiofònics amb més audiència de Catalunya, ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, amb Mònica Terribas, i ‘El Món a Rac1’, amb Jordi Basté. El candidat a la presidència del Barça s’ha mostrat content de la seva intervenció: “Vam poder explicar les nostres propostes i hem capgirat les enquestes”. A més, Laporta ha assegurat que si guanya les eleccions no governarà el Club “des del ressentiment”.

Més enllà de la valoració del debat, el qual ha considerat “constructiu”, Laporta ha parlat sobre alguns dels punts clau de la seva campanya electoral: “Tindrem una alternativa a Qatar per a la publicitat de la samarreta. El 2010 ja vam deixar aparaulat un contracte de 20 milions d’euros de publicitat indirecta per mantenir l’Unicef a la samarreta”.

La Masia, un pilar

Finalment, Joan Laporta ha deixat de banda l’economia per comentar la situació del futbol base: “En totes les categories no hem estat encertats. La Masia és un dels nostres pilars i no s'ha fet bé”. El candidat a la presidència del FC Barcelona ha assegurat que la seva candidatura treballarà per recuperar la importància de la Masia i tenir jugadors importants de la casa al primer equip.


Eleccions 2015: Joan Laporta (15/07/2015) by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();