fcb.portal.reset.password

Daniel Brühl en la seva visita al Camp Nou/ GERMÁN PARGA-FCB

L'actor alemany d'arrels espanyoles Daniel Brühl (Barcelona, 1978) ha visitat el Camp Nou de la mà de l’ORF, la radiotelevisió estatal d'Àustria. Brühl, que encara avui viu entre Barcelona i Berlín, ha consolidat l'etiqueta indiscutible de ser un dels millors actors europeus.

Fa tres anys l’actor va signar un llibre, Un dia a Barcelona (Indicios, 2013), en el qual recorria durant un dia la  ciutat i detallava els seus racons favorits. El Tibidabo, Gràcia, la línia del litoral al costat del mar i el Camp Nou eren alguns dels llocs on l'actor va posar mes èmfasi.

Ara Brühl recrea el llibre i la seva personal visió de Barcelona de la mà d'un equip de l’ORF com a part d'un documental sobre la seva vida. “Parla una mica de l’amor que jo sento vers la ciutat de Barcelona i sobretot pel Barça”, va apuntar.

“M'encanta la ciutat i el Camp Nou és…, especial”, va declarar l'actor poc després que la cadena austríaca filmés unes imatges a l'estadi en què el protagonista de Salvador (2006), Inglorious Bastards (2009), Rush (2013), La dama de oro (2015) o Captain America: Civil War (2016), va parlar del seu equip preferit: el FC Barcelona.

Assegut en una de les butaques de la Llotja Presidencial i amb el Camp Nou a la seva esquena, Brühl va comentar a Barça TV: “Em vaig contagiar amb el virus Barça ja de petit, i això mai ha canviat”. En aquest sentit, l’actor va explicar quina és, segons la seva opinió, la visió que es té del Club des de l’estranger: “L’actitud i la impressió que la gent té és extremadament positiva, pels valors del Barça i per la filosofia, que està molt marcada pel personatge de Cruyff. Això agrada molt a l’estranger”.


Daniel Brühl visita el Camp Nou by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();