fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu celebra la victòria / JOANA BURGUÉS-FCB

El discurs el nou president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha començat amb agraïments a tota la gent que havia fet possible aquesta jornada. “Les meves primeres paraules han de ser per als socis del Barça, els que han votat, els que no han votat, els que no han pogut venir o no han volgut participar: gràcies”.

“Ha estat una jornada perfecta. Hem demostrat que som el millor equip del món”, ha afirmat Bartomeu després de la jornada electoral. També ha aprofitat per agrair la feina feta per part dels altres candidats a la presidència i el seu “fair-play” durant la campanya, i ha afegit que qualsevol idea que sigui bona per al Barça la tindran en compte. “Intentarem estar a l’alçada de la confiança dels socis, de les directives que ens han precedit”, ha dit Bartomeu.

Altres declaracions del nou president del FC Barcelona:

“Vull enviar un missatge clar a tots els barcelonistes del món. Ha estat un dia llarg i intens i de molta tensió”.

“Seguirem creixent i guanyant si seguim dotant Luis Enrique i els tècnics dels millors jugadors, i si apostem per la Fundació i per l'Espai Barça i en fem un espai de referència"

“Seguirem creixent i seguirem guanyant amb la Masia, el futbol femení, l’Espai Barça i el club número u en valor econòmic...”

“Si som capaços en aquest projecte, junts i units som i serem sempre més forts”.

“Sí, som un club que fa costat al país. Hem de seguir amb la independència del Barça dels poders econòmics, polítics i mediàtics”.


El discurs de Josep Maria Bartomeu por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();