fcb.portal.reset.password

El vicepresident Jordi Cardoner, amb Josep Quitet i Enric Morist, de Creu Roja / GERMÁN PARGA-FCB

El cartell de la campanya 'Tant se val d'on venim'

El FC Barcelona ha exposat aquest divendres la campanya d’ajut als refugiats arribats a Europa i, tal com ha explicat Jordi Cardoner, la voluntat del Club és que “sigui un projecte de tothom en què col·labori la gran família blaugrana”. “No és una acció puntual, sinó una acció continuada en el temps i això és un fet que ens diferencia com a club”, ha afegit.

En la roda de premsa celebrada aquest divendres a la sala de premsa Ricard Maxenchs, Cardoner ha explicat que el projecte es vehicularà “a través dels nostres col·laboradors de Creu Roja a Catalunya, que ens ajudarà en aquest projecte de la Fundació del FC Barcelona per assolir l’èxit. També agraïm la predisposició de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya”.

S’ha d’entendre l’esperit que representa una campanya de sensibilització d’aquesta mena

Segons ha expressat Cardoner, els objectius bàsics de la campanya són “la recaptació, la integració d’aquestes persones que estan en situacions lamentables per poder-les integrar al territori i, finalment, la sensibilització”.

Cardoner ha explicat: “Com més diners es recullin, millor. Esperem que la xifra ens pugui sorprendre a tots però l’èxit estarà en el nombre de participants, ja que s’ha d’entendre l’esperit que representa una campanya de sensibilització d’aquesta mena i tenim la il·lusió de pensar que la majoria de la família barcelonista hi participarà”.

Tornar a dalt