fcb.portal.reset.password

Bruce Springsteen va meravellar el Camp Nou en el seu concert / SANTIAGO GARCÉS - FCB

El Camp Nou mai oblidarà la nit del 14 de maig del 2016. Un espectacle frenètic, sense gaire grandesa escènica, però amb 65.000 ànimes entregades al ritme del millor rock de Bruce Springsteen. En un concert que va durar més de tres hores i mitja, el cantant de Nova Jersey va fer de l’Estadi l’escenari inaugural de la seva gira europea del reeditat The River, un àlbum del qual es compleixen 35 anys.

I el públic no va fallar, empès també per l’adrenalina injectada pel mateix Springsteen i l’E Street Band, que van oferir un espectacle amb un ritme contundent, sense cap mena de pausa ni efectes especials, però amb un estil característic.

L’artista no es va fer pregar i amb un simple “Esteu preparats?” va donar el tret de sortida a un seguit de temes encadenats un rere l’altre, que van servir per fer un recorregut pels grans èxits de la seva carrera. Better Days va obrir foc sobre l’escenari, però The River, la cançó que dóna nom a l’àlbum reeditat i a la gira de l’americà, va ser una de les més cantades, amb tot el Camp Nou il·luminat per les pantalles dels telèfons mòbils i dels flaixos de les càmeres que gravaven el moment.

Un record a Prince, amb la cançó Purple Rain, va obrir els bisos, que van durar més de mitja hora. Bruce Springsteen va voler anar posant el punt final al concert amb Born in the USA, Born to Run i Dancing in the Dark, el moment àlgid. El públic, que encara en volia més, va poder marxar a casa amb la melodia de la mítica cançó dels Beatles Twist And Shout versionada per un Bruce Springsteen i una E Street Band que van acabar encantats amb l’entrega del públic català.

Records per als campions

No és el primer cop que el cantant de Nova Jersey visita el Camp Nou. Amb aquesta, la del 2016, ja són cinc les vegades que Bruce Springsteen ha actuat a l’Estadi. Aquest cop, però, ho va fer un parell d’hores més tard que el FC Barcelona es proclamés campió de la Lliga. Coneixedor de l’èxit dels de Luis Enrique, l’americà no va dubtar a pronunciar en català un “Enhorabona, Barça” que va servir per felicitar tots els blaugranes, que, a la prèvia del concert, havien estat celebrant l’èxit del Barça al ritme de “Campions, campions”.

Tornar a dalt