fcb.portal.reset.password

 

Falta menys d’un mes per al Clàssic i el FC Barcelona vol omplir l’Estadi. Però no només el Camp Nou, de 99.354 espectadors, sinó també l’estadi virtual més gran del món, amb capacitat per als milions d’espectadors que segueixen aquest duel amb interès. Per fer-ho, el Club llança una campanya per a tots els aficionats del món que vulguin demostrar, d’aquesta manera, la seva estima cap al FC Barcelona. Una manera per recolzar l’equip de Luis Enrique, abans de l’emocionant duel contra el Reial Madrid del proper 2 d’abril, al Camp Nou.

A més a més, amb aquesta acció, els que formin part d’aquest estadi únic poden ser testimonis del millor futbol en primera persona. Perquè, ara, ser del Barça té premi. Concretament, un viatge per a dues persones a Barcelona per viure l’experiència d’un Clàssic en directe. Així doncs, entre tots els participants inscrits en la campanya de suport, el FC Barcelona sortejarà aquest premi únic, que inclou:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada, des de l’aeroport més pròxim a la ciutat de residència del guanyador i el seu acompanyant fins a Barcelona.
  • L’entrada del Clàssic
  • L’entrada al Camp Nou Experience
  • L’Allotjament d’una nit en un hotel de Barcelona
  • Les despeses de transport i mobilitat per als trajectes entre l’aeroport de Barcelona i l’hotel.

Participar-hi és molt fàcil. Només s’ha d’entrar en aquest enllaç (https://promo.fcbarcelona.com/guanya-dues-entrades-per-al-classic), omplir els camps indicats i fer clic sobre el botó per participar. Convidar amics o compartir la participació en les xarxes socials personals a través de l’etiqueta #ClasicoFCB incrementa les oportunitats de guanyar. La promoció s’iniciarà el dilluns 7 de març de 2016 i conclourà el 20 de març.

[[BOTOVERMELL::Guanya 2 entrades pel Clàssic::https://promo.fcbarcelona.com/guanya-dues-entrades-per-al-classic::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::campaign=sorteig-classic-2016::]]


Guanya 2 entrades per al Clàssic por fcbarcelona
Tornar a dalt