fcb.portal.reset.password

El tret de sortida de la Cursa Barça 2015/ VÍCTOR SALGADO-FCB

"Una cursa molt especial per als socis del Barça", així considera que ha estat la Cursa Barça Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona: "La Cursa Barça va més enllà de l'esport, és una festa i un esdeveniment social molt integrador que ens permet alhora fer ciutat i barcelonisme".

"Hi ha moltes curses a la ciutat però cap amb la sensibilitat emocional que té aquesta per al soci del Barça, perquè córrer una cursa al peu del Camp Nou i a les insta·lacions del Club és molt important".

Un any més la Cursa Barça ha estat tot un èxit, amb un total de 3.483 inscrits que han pogut gaudir d’aquesta prova organitzada pel FC Barcelona. Jordi Cardoner, vicepresident primer, ha donat el tret de sortida, mentre que l’atleta Reyes Estévez onejava la bandera del FC Barcelona. Aquests estaven acompanyats del directiu Pau Vilanova, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i Jordi Sans, director esportiu de la UFEC.

Ilias Fifa, per segon any consecutiu, ha estat el guanyador en categoria masculina amb un temps de 30 minuts i 24 segons, i en categoria femenina Jacqueline Martín ha estat la primera que ha creuat la línia de meta amb un temps de 37 minuts i 15 segons. Un cop a la línia de meta els participants han pogut gaudir d’un refresc gratuït per recuperar forces, tant cervesa Estrella Damm com Damm Lemon.

La sortida s’ha produït a les 9 hores, encapçalada pels atletes de la secció d’atletisme del FC Barcelona. El recorregut ha constat de 10 quilòmetres, començant per l’avinguda Doctor Marañón, passant per l'avinguda Diagonal i fins a Francesc Macià. Després baixava per l’avinguda Josep Tarradellas, el carrer Entença fins a la travessera de les Corts, continuava pel carrer Joan Güell fins a l'avinguda Madrid, enllaçant amb el carrer Comandant Benítez i la travessera de les Corts fins a la carretera de Collblanc. Tot seguit pel carrer Cardenal Reig fins al carrer Arístides Maillol i, a l’últim tram, una volta a l’exterior del Camp Nou fins a l’arribada.

La Cursa Barça 2015 s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració de Nike, Audi, Maurice Lacroix, Coca-Cola, Estrella Damm, Gatorade, Llet Nostra, Dinadax, l’Ajuntament de Barcelona, Smint, Fundació Ametller, Rehabmedic i Nestlé. I també gràcies als mitjans col·laboradors com La Vanguardia, El Periódico, Sport, Mundo Deportivo, Ara.cat, L’Esportiu, Rac1 i Flaixfm.


Cursa Barça 2015 per

Tornar a dalt