És temps de màgia a Can Barça

És temps de màgia a Can Barça

Les instal·lacions del Camp Nou acolliran a partir d'aquest dimecres activitats gratuïtes perquè tots els nens que ho desitgin puguin gaudir d’unes festes nadalenques en clau blaugrana

El Nadal és temps de màgia, temps d’il·lusió, i un any més grans i petits podran viure un Nadal en clau blaugrana. A partir d'aquest dimecres, 23 de desembre, i fins el 5 de gener, el Club organitza tot un seguit d’activitats gratuïtes als voltants del Camp Nou perquè tots els nens puguin gaudir d’unes festes especials. En la zona de l’esplanada de l’Estadi es crearà una ambientació nadalenca i hi haurà animació de personatges, jocs i tallers.

Els nens i els seus acompanyants podran fer-se la foto amb el triplet, pintar-se la cara amb motius nadalencs, escoltar històries màgiques i fantàstiques d’un ‘contacontes’, xutar un penal al Pare Noel o als Reis Mags, aprendre a fer trucs de màgia, a fer les seves pròpies decoracions de Nadal del Barça o seguir el ritme amb les màquines de ballar. A més, també podran entregar les seves cartes al patge culer del 2 al 4 de gener. Tota la informació i els detalls de les activitats es poden consultar al web del Club.

Cagatió al Camp Nou

El primer plat fort d’aquest Nadal és el Cagatió que se celebrarà el dia 24 de desembre, d’11 a 14 hores. Tots els nens que vinguin a l’esplanada podran fer cagar el tió en una gran festa infantil.

[[BOTOVERMELL::ACTIVITATS DE NADAL++AL CAMP NOU::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/205/731/original/Mapa-activitats-03-CAT.v1450880325.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut