fcb.portal.reset.password

L’entrada d’accés a la zona de votacions és totalment adaptada per a tothom / ARXIU FCB

Dissabte, dia de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, el Club, a través de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), ha volgut que aquesta jornada electoral sigui accessible per a tothom. Per això, com ja va fer amb motiu del Referèndum del Nou Espai Barça, ha habilitat l’espai de votacions amb passadissos accessibles i d’ús exclusiu tant per a persones amb mobilitat reduïda com per a persones amb discapacitats i gent gran. A més, les entrades i sortides de les carpes de votacions estan adaptades amb rampes per facilitar-hi l’accés. El dispositiu també preveu donar prioritat a les persones amb mobilitat reduïda a l’hora de votar perquè no hagin de fer cua.

Servei ‘T’acompanyem’

D’altra banda, també estarà disponible el servei ‘T’acompanyem’ durant tota la jornada electoral. De les 9 del matí a les 9 del vespre hi haurà un punt d’atenció a l’entrada de la zona de votacions que coordinarà i gestionarà l’OAE per atendre els socis amb mobilitat reduïda. Hi haurà un dispositiu format per 24 voluntaris de la Creu Roja per acompanyar a votar i donar suport als socis amb alguna discapacitat o dificultat de mobilitat.

Aquells socis amb problemes de mobilitat que es desplacin amb el seu vehicle a votar poden contactar amb l’OAE, a través del telèfon 902 1899 00 o el correu electrònic oae@fcbarcelona.cat, per tal de resoldre tots els dubtes pel que fa als accessos a la zona d’aparcament i la mobilitat dins les instal·lacions.

Servei en llengua de signes i subtitulació en directe

La roda de premsa per informar de l’escrutini final de les eleccions i proclamar la candidatura guanyadora estarà coberta amb traducció simultània de signes, així com amb subtitulació en directe de l’acte.

Tornar a dalt