fcb.portal.reset.password

De dreta a esquerra: Josep Maria Bartomeu, Gerard Esteva, Xavier Vinyals, Josep Ramon Vidal i Joan Collet / GERMÁN PARGA-FCB

Aquest dilluns s’ha presentat la campanya ‘Guanyarem’ de suport a l’Esport Català impulsada per la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. L’acte ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, del vicepresident de relacions internacionals i institucionals, Carles Vilarrubí, i també del president del RCD Espanyol, Joan Collet, com a representants del dos clubs esportius catalans amb més projecció internacional.

A més de Josep Maria Bartomeu, altres esportistes del Club com Sergi Roberto i Víctor Tomás també han fet públic avui mateix el seu suport a la campanya. Durant els propers dies s’aniran revelant els noms d’altres esportistes que s’adhereixen a la campanya, que ja compta amb suports il·lustres com el de Xavi Hernández i Carles Puyol, entre molts d’altres.

El principal objectiu de la campanya “Guanyarem” és donar un impuls a l’Esport Català perquè segueixi sent un referent a Europa i a la resta del món, dotant-lo d’unes Federacions potents que ajudin encara més l’esport amateur, femení i de base.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona:

“Al FC Barcelona som molt conscients de la nostra responsabilitat a l’hora de contribuir al desenvolupament de l’esport al nostre país i treballem per fer-ho de la forma més eficient i ràpida possible. L’esport és un eix vertebrador de la societat, i potenciar l’esport és clau si volem una societat civil sana i moderna. A més, a través de l’esport podem aconseguir que Catalunya sigui més coneguda internacionalment i aquesta és una tasca que ens correspon tant als clubs com als esportistes catalans”.


Acte de presentació de la campanya 'Guanyarem... by fcbarcelona
Tornar a dalt