fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, Maria Teixidor, la capitana del femení Marta Unzué i els nens Jana Fernández i Marc Azañanedo / GERMAN PARGA - FCB

Ja es temps de Nadal a Can Barça. Aquesta tarda, en els prolegòmens del partit de Copa contra el Villanovense, s’ha celebrat l’acte d’encesa de llums que ha marcat el tret de sortida de les activitats nadalenques a les instal·lacions del FC Barcelona. Davant d’un gran arbre de Nadal i damunt d’un escenari, a la zona del Bulevard, s’ha escenificat el moment de l’encesa de l’enllumenat del recinte blaugrana.

El vicepresident primer Jordi Cardoner; la directiva Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta i vicepresidenta de la Fundació; la capitana del Barça Femení, Marta Unzué i els nens de la FCB Escola, Jana Fernández i Marc Azalanedo, han estat els encarregats de prémer el polsador després del compte enrere que ha donat emoció al moment.

L’acte, que ha estat dirigit per la periodista de Barça TV Laura Aparicio, també ha comptant amb tres jugadores del Barça Femení de futbol, una representació dels esportistes més petits de les seccions professionals de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala, així com jugadores dels equips formatius del futbol femení i nens dels equips de benjamins i alevins de la FCB Escola.

Activitats per als nens durant totes les festes

Com ja va fer l’any passat, des es del dia 23 de desembre fins al 5 de gener el Club organitzarà activitats gratuïtes perquè els nens i nenes puguin gaudir d’unes festes en clau blaugrana. Al voltant de l’Estadi es crearà una ambientació nadalenca i hi haurà animació de personatges nadalencs i jocs i tallers a l’esplanada. Els nens i els seus acompanyants podran fer-se la foto amb el triplet, pintar-se la cara amb motius nadalencs, escoltar històries màgiques i fantàstiques d’un ‘contacontes’, xutar un penal al Pare Noel o als Reis Mags, aprendre a fer trucs de màgia, a fer les seves pròpies decoracions de Nadal del Barça o seguir el ritme amb les màquines de ballar. També podran entregar les seves cartes al patge culer del 2 al 4 de gener.

Entre els plats forts d’aquest Nadal destaquen el Cagatió culer del dia 24 de desembre en una gran festa infantil i les ‘Veus per la pau’, en què tot el públic del Camp Nou, després del partit Barça-Betis, cantarà ‘Santa Nit’ i il·luminarà l’Estadi amb el flaixos dels mòbils com si fossin espelmes. Serà un cant de Nadal i de pau per als refugiats en el marc de la campanya de la Fundació ‘Tant se val d’on venim’.

[[BOTOVERMELL::AGENDA++ACTIVITATS NADALENQUES::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/201/028/original/nadal_A4.v1449074636.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Encesa llums de Nadal 2015 por fcbarcelona
Tornar a dalt