fcb.portal.reset.password

Els atletes Anna Bové i Marc Alcalà, al Camp Nou amb la samarreta del la Cursa. FOTO: Arxiu FCB

La Cursa Barça 2015 és cada dia més a prop. Aquest diumenge 6 de setembre, a les 9 hores, donarà el tret de sortida la cursa més blaugrana de la temporada. Amb prop de 3.000 inscrits a sis dies de la cursa, el Camp Nou acollirà una cita assenyalada en el calendari de molts corredors i socis del Club, que faran acte de presència en una Cursa que comença i acaba a l’Estadi.

Dates importants

Tots aquells corredors que es vulguin inscriure ho podran fer fins a les 00 hores del pròxim 2 de setembre. Per tant, encara hi ha més de 48 hores per poder-ho fer. Un cop s’esgoti el termini, tots aquells inscrits podran passar per la Fira del Corredor, el 4 i 5 de setembre de 10 a 20 hores a l’Auditori 1899, per recollir el seu dorsal, la samarreta tècnica Nike i el xip. Cal recordar que els menors d’edat hauran de venir acompanyats del seus progenitors o tutors legals.

Com arribar al Camp Nou

Es recomana a tots aquells corredors que s’apropin al Camp Nou el dia de la Cursa que ho facin en transport públic. Al Camp Nou, punt neuràlgic de la cursa amb la sortida i l’arribada, no es podrà aparcar i des de la direcció de la Cursa Barça es recomana utilitzar el metro -Collblanc i Badal (L5) i Palau Reial i Les Corts (L3)-.

Tornar a dalt