fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident Carles Vilarrubí i el conseller Santi Vila, amb alguns dels autors que han participat en la campanya ‘Lletres al Camp!’ / GERMÁN PARGA - FCB

No tots els anys la Diada de Sant Jordi coincideix amb un partit al Camp Nou, però ha estat així aquest dissabte 23 d’abril i el Club ha volgut celebrar la tradició amb els socis i aficionats que han vingut a l’Estadi per presenciar en directe el partit contra l’Sporting de Gijón. Roses i llibres han estat presents en el Camp Nou.

El FC Barcelona ha celebrat un any més la campanya ‘Lletres al Camp!’, impulsada per la Fundació, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes. El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, i el vicepresident de Relacions Internacionals i Institucionals del Club, Carles Vilarrubí, ha rebut als onze autors en llengua catalana amb obra premiada recentment.

L’equip de la campanya ‘Lletres al Camp!’ d’enguany està format per Xavier Bosch, Algú com tu (Premi Ramon Llull de novel·la); Empar Moliner, Tot ho faig perquè tinc molta por (Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions); David Plana, Els encantats (Premi Frederic Roda de teatre); Lucia Pietrelli, Cadenes (Premi Joanot Martorell de novel·la); Josep-Ramon Bach, Secreta dàlia (Premi Vicent Andrés Estellés de poesia); Francesc Parcerisas, Seixanta-un poemes (Premi Crítica Serra d'Or poesia. Premi Nacional de Cultura pel conjunt de la seva obra com a poeta, traductor i crític);  Víctor Obiols, Dret al miracle (Premi Carles Riba de poesia); Andreu Carranza, El poeta del poble (Premi Josep Pla de novel·la); Tània Juste, Temps de família (Premi Néstor Luján de novel·la històrica); Anna Maria Villalonga, La dona de gris (Premi Millor Novel·la València Negra) i Pep Puig, La vida sense la Sara Amat (Premi Sant Jordi de novel·la).

Bartomeu, Vila i Vilarrubí s’han fet la fotografia amb els autors (Empar Moliner i Pep Puig no han arribat a temps) i a l’Estadi s’han repartit punts de llibre amb una frase de cada autor i la ressenya de la seva obra.

Malgrat la pluja que ha caigut amb intensitat, s’ha pogut complir amb la tradició de regalar roses. En les carpes situades en diferents punts de l’Estadi s’han distribuït 20.000 flors que els socis i aficionats han anat recollint. El vicepresident primer Jordi Cardoner i la vicepresidenta Susana Monje han participat en l’entrega de roses en les carpes de Tribuna.

Tornar a dalt