fcb.portal.reset.password

Agustí Benedito, durant la seva presentació a l'ABJ / VÍCTOR SALGADO - FCB

Els candidats encaren la recta final de la campanya electoral i avui Agustí Benedito ha aprofitat per exposar alguns dels punts més importants del seu projecte a l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ). “El nostre club és propietat de la massa social, però això s’ha d’omplir de contingut. Volem un Barça popular, de les persones, en què es fomenti la participació i s’escolti la gent”. El candidat a la presidència blaugrana s’ha mostrat confiat de cara a les eleccions de dissabte: “Són molts anys treballant, fent moltes trobades i parlant amb molts barcelonistes. Estem preparats”.

Patrocinis

Benedito ha estat molt contundent a l’hora de mostrar el seu rebuig pel patrocini de Qatar: “Encara que no tingués una alternativa, Qatar no continuaria a la samarreta si surto elegit”. Malgrat que no ha anunciat el nom de la seva opció, ha aclarit que “fins a quatre empreses estan disposades a pagar més del que ens dóna Qatar”.

Espai Barça

A l’hora de parlar sobre l’Espai Barça, el candidat a la presidència ha demanat prudència i ha recordat: “El 1953 es va pressupostar que el Camp Nou costaria 80 milions de pessetes i en va costar 280. No vull tenir la pressió del referèndum damunt, si guanyem farem el Nou Palau i el Miniestadi, però per fer una gran actuació com la que necessita el Camp Nou hem de mirar totes les opcions amb precaució”.

Socis i política

Benedito ha promès que si surt escollit president “tothom es podrà fer soci”: “Som un club obert, no podem prohibir a la gent fer-se soci”. D’altra banda, ha volgut reivindicar el seu compromís amb Catalunya tot i que ha assegurat que, malgrat portar la catalanitat del Club al límit, no farà servir el Barça “com un actor polític del procés”.Tornar a dalt