fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, amb Ivan Gazidis, de l’Arsenal, en la reunió de l’ECA a Ginebra / ECA

Josep Maria Bartomeu ha participat avui a Ginebra en l’Assemblea General de l’ECA, que ha tingut com a principal punt de l’ordre del dia la renovació del seu Comitè Executiu, del qual el president blaugrana continuarà formant part durant els dos propers anys com un dels representants que té l’associació de clubs en el Comitè Estratègic de la UEFA. El nou executiu ha reelegit Karl Heinz Rummenigge com a president de l’Associació de Clubs Europeus.

En l’Assemblea s’ha impulsat una acció en favor dels refugiats que arriben als països europeus, per la qual cadascun dels clubs de la UCL i l’Europa League faran una donació d’un euro per cada entrada venuda en el primer partit de competició europea en els seus respectius estadis. L’ECA centralitzarà aquestes aportacions i les farà arribar a diferents organitzacions europees d’ajuda als refugiats. En els propers dies es concretaran més detalls d’aquesta iniciativa a la qual el FC Barcelona està previst que s’hi sumi amb motiu del primer partit de UCL a l’Estadi davant el Bayer Leverkusen, el 29 de setembre.

D’altra banda, abans de la reunió, Bartomeu ha rebut la felicitació per part del president de l’ECA, Karl Heinz Rummenigge, després de la designació per part d’aquest organisme del Barça com a millor club europeu de l’any. El premi es va lliurar ahir en un sopar previ a la reunió i el va recollir en nom del Club el director de Gestió de Futbol, Raül Sanllehí.

Bartomeu té previst desplaçar-se demà a la seu de la UEFA, a Nyon, per acudir a la reunió d’aquest comitè estratègic del màxim organisme europeu, integrat paritàriament per membres de la UEFA, EPFL –Lligues professionals- Fifpro -Sindicat de Futbolistes- i ECA, que, a més de Bartomeu, té com a representants en aquest comitè Umberto Gandini (AC Milan), Ivan Gazidis (Arsenal FC) i Evgeni Giner (PFC CSKA Moscou).


ECA: General Assembly and presentation of the... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();