fcb.portal.reset.password

Un jove César, amb la samarreta del Barça al Camp de Les Corts / ARXIU - FCB

El davanter lleonès César Rodríguez va marcar una època al FC Barcelona i continua sent un dels màxims realitzador de la història del Club, amb 232 gols oficials. Aquell 9 de juliol del 1939 debutava amb la samarreta blaugrana contra l’Alabès a Les Corts (2-4), i va marcar un gol. Aquell dia ja va demostrar que apuntava maneres, tal com indiquen les cròniques de l’època, que parlaven d’un davanter amb molt de futur. Tot i això, encara no era jugador del FC Barcelona, ja que a la fitxa de l’enfrontament es diu que dels 13 jugadors que van intervenir per part blaugrana, 11 eren reforços cedits puntualment per tal que l’equip pogués començar a jugar.

I és que cal tenir en compte que aquell era tot just el tercer partit des de la represa de l’activitat esportiva després de la Guerra Civil espanyola. No seria fins al 24 de setembre del 1939 que César debutaria oficialment amb el Barça, en un partit del Campionat de Catalunya contra el Granollers. En aquella ocasió, el lleonès també va veure porteria.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();