fcb.portal.reset.password

Foto oficial de la plantilla del Barça de la temporada 1986-87 / HORACIO SEGUÍ - FCB

L’equip de Terry Venables es va emportar el trofeu Ciutat de Palma en derrotar a la final el quadre amfitrió per un ajustat 1-2 a la pròrroga. Magdaleno havia avançat l’equip de Serra Ferrer, i Julio Alberto, a deu minuts del final, va forçar el temps extra. El gal·lès Hughes, una de les noves cares d’aquella temporada, va anotar el gol del triomf al minut 98. Van jugar aquell partit Zubizarreta; Gerardo, Fradera, Salva, Julio Alberto, Víctor, Nayim, Calderé, Pedraza, Lineker i Hughes, als quals es van afegir a la segona part Urbano i Carrasco.

L’equip, que la temporada anterior, després de perdre la final de la Copa d’Europa davant l’Steaua, havia guanyat la Copa de la Lliga davant el Betis, sumava ara un nou èxit. El fantasma semblava allunyar-se, però res més diferent de la realitat, ja que s’havia patit molt per aconseguir la victòria. La temporada acabaria en blanc...

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt