fcb.portal.reset.password

La plantilla del Barça, durant la seva estada de pretemporada a Andorra / DIARI AVUI

El FC Barcelona 1985-1986, segon projecte de l’era Terry Venables, es va posar en marxa després d’una primera temporada espectacular, en la que havia acabat conquerint el títol de Lliga. El següent objectiu era la Copa d’Europa, trofeu que el Club encara no havia guanyat mai. Per a preparar-se per a una temporada amb grans reptes, el Barça es va desplaçar a Andorra, on faria una estada de pretemporada allunyat de la ciutat, i en unes condicions climatològiques immillorables.

Més de 600 persones van aclamar l’equip català en arribar al Principat, que va ser rebut per les primeres autoritats del país pirinenc. Durant uns dies, l’equip de Venables va exercitar-se al camp del Comú, i pel dia 7 d’agost estava previst el primer amistós, precisament contra l’Andorra. L’equip, amb Nicolau Casaus com a cap de l’expedició, va viatjar amb 25 jugadors, entre ells Schuster i Archibald, els estrangers de la plantilla. La gran novetat de l’estada va ser el desplaçament del president Josep Lluís Núñez, que ho feia per primera vegada.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt