fcb.portal.reset.password

Miquel Àngel Nadal, durant un partit amb la samarreta del Barça / HORACIO SEGUÍ - FCB

Miquel Àngel Nadal, als 38 anys, va dir adéu al futbol i va muntar un partit de comiat entre amics a Son Cervera (Mallorca) entre el Dream Team i un combinat de companys del Mallorca i d’altres equips. El manacorí va reunir quasi tots el components de la plantilla que va guanyar la primera Copa d’Europa del FC Barcelona, amb Cruyff a la banqueta i futbolistes com Guardiola, Bakero, Begiristain i Stóitxkov al terreny de joc.

El combinat d’altres equips comptava amb Clemente i Camacho a la banqueta i fins i tot va arribar a jugar-hi el seu nebot, el tennista Rafa Nadal, que va ser l’autor de l’únic gol del seu equip. Txiki Begiristain, per la seva banda, va fer el gol blaugrana.

Miquel Àngel Nadal va defensar la samarreta del Barça entre el 1991 i el 1999, i va aconseguir un palmarès envejable: una Copa d’Europa, dues Supercopes d’Europa, una Recopa, cinc Lligues, tres Copes del Rei i quatre Supercopes d’Espanya. L’homenatge va demostrar l’estima dels companys que havia tingut al llarg de la seva carrera com a futbolista.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();