fcb.portal.reset.password

Intercanvi de banderins entre Johan Cruyff i el capità del Manchester City / HORACIO SEGUÍ - FCB

El FC Barcelona va celebrar el principal acte del 75è aniversari amb un partit de futbol al Camp Nou entre el primer equip i el Manchester City (3-2), que aleshores era el líder la Lliga anglesa. El duel va estar presidit pel president de la FIFA, el brasiler Joao Havelange, que va rebre del màxim mandatari barcelonista, Agustí Montal, la medalla commemorativa dels actes. Havelange, dies després, afirmaria que el Barça “és una entitat amb una autèntica dimensió social”. Va quedar realment impressionat pel que va viure a Barcelona i per la manera en què el Club va preparar la celebració dels seus 75 anys de vida. Pel que fa al partit, cal destacar que el públic no hi va respondre com s’esperava, i que Cruyff va tornar a ser la figura de l’equip. Van marcar per als blaugranes Juan Carlos, Cruyff i Marinho, de penal.

L’equip d’aquella històrica jornada va ser format per Sadurní; Rifé (De la Cruz, min 47), Gallego, Marinho (Juanito, min 78); Albadalejo, Migueli; Juan Carlos, Marcial, Heredia, Cruyff i Sotil.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();