fcb.portal.reset.password

Passeig en autocar del primer equip del FC Barcelona per Nova York / MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça tornava a la ciutat dels gratacels. La gira de la pretemporada l’havia portat a Monterrey (Mèxic), Los Angeles, Houston i la quarta escala era la Gran Poma, on es jugaria el 12 d’agost el darrer amistós davant els New York Red Bulls al Giants Stadium (1-4). L’expectació que havia generat la presència del Barça a la cosmopolita metròpoli va portar l’alcalde Micheael Bloomberg a declarar la jornada com el Dia del Barça a Nova York.

L’expedició barcelonista va ser rebuda amb pluja però amb molta estima per part de l’organització, que va portar l’equip a fer voltes per Manhattan en un bus descapotable, experiència que va fer reviure el recents records de l’equip amb ocasió de la rua a Barcelona, en un vehicle semblant, festejant la Champions League. Després, seguint amb l’organització de Nike, l’actriu Julia Stiles, coneguda pels seus papers en pel·lícules com ‘La profecía’ o ‘El mito de Bourne’, va fer de mestra de cerimònies.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt