fcb.portal.reset.password

Rivaldo, durant un partit de la temporada 2000/01 - MIGUEL RUIZ - FCB

Després d’unes llargues negociacions, ben entrada la nit es va segellar a les oficines de l’Entitat l’acord per a la continuïtat de Rivaldo. Feia tres temporades que el jugador estava al Barça, i era una peça important. El Milan havia fet una suculenta oferta al brasiler, que tenia contracte fins al 2003, però demanava una millora de contracte. Les negociacions amb Rivaldo es feien sota l’efecte recent de la marxa de Figo al Madrid, i per això la seva continuïtat era especialment important.

Josep Maria Minguella, representant del jugador, va ser qui va tancar el tracte amb el president Joan Gaspart, que va suposar doblar la fitxa del golejador. Una despesa ben invertida si tenim en compte, entre altres coses, el decisiu gol que va marcar a la darrera jornada de la Lliga, la cèlebre xilena que va suposar la classificació per disputar la Champions.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();