fcb.portal.reset.password

El Social Hub del Clàssic

[[DES_1]]

El FC Barcelona ha preparat una estratègia digital per a què socis i aficionats d'arreu del món visquin el Clàssic entre Barça i Reial Madrid des d'una visió 360 graus a través de continguts especial a través del web oficial, les seves xarxes socials, Ràdio Barça i Barça TV.

Durant aquests dies la plataforma web del Club està visquent amb intensitat el partit de Lliga contra els blancs amb especial focalització a l'actualitat que es produeix en l'equip de Luis Enrique. El compte enrere presideix una web amb entrevistes, jocs de preguntes, infogràfics, reportatges i continguts audiovisuals en directe. Aquest cap de setmana es viu amb especial intensitat per oferir la millor actualitat del partit que comença aquest diumenge a partir de les 21 hores i que podreu seguir amb les estadístiques completes en temps reals amb el web oficial del Club, disponible en nous idiomes: català, castellà, anglès, xinès, japonès, indonesi, francès, àrab i portuguès. Des de la web i des de l'aplicació, TuneIn Radio a més els fans disposen de la possibilitat d'escoltar la retransmissió del partit per celebrar els gols des de qualsevol racó del món.

[[BOTOGRIS::ESPECIAL FCB - RMA++::http://www.fcbarcelona.cat/el-classic-fcbarcelona-reial-madrid::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Continguts audiovisuals

Els fans barcelonistes podran gaudir dels vídeos més especials del Clàssic per viure la prèvia, el partit en directe i el post partit. La convocatòria, alineació i el que succeeixi durant els 90 minuts tindran el seu espai a les plataformes de vídeo del Club: Dailymotion, Youtube, Instagram i Vine.

Social Hub

Els fans del Barça disposen d'un Social Hub on s'agrupa la conversa blaugrana en xarxes socials. En aquest espai poden enviar un missatge de suport a cada jugador, veure com s'està tuitejant al voltant del món i gaudir de la conversa en temps real dels comptes del club. Igualment, podem seguir en temps real les mencions que facin referència al FC Barcelona a través d'una gràfica que mostrarà el pols del barcelonisme durant la prèvia, el partit i les reaccions posteriors.

Gols exclusius

La conversa blaugrana al voltant del partit en xarxes socials se centra en l'hashtag #ElClasico al costat dels consolidats #FCBlive o #FCBarcelona.

A Twitter, a més, els fans poden votar per qui creuen que serà el primer golejador del partit a través d'aquesta xarxa de microblogging entre els quatre davanters de l'equip: Messi, Neymar, Suárez i Pedro.

Per començar a fer boca dels millors moments blaugranes, tots els aficionats que facin una menció d'un compte oficial del club i usin #ElClasico i #FCBGoals rebran un vídeo exclusiu amb 5 gols inoblidables del Barça a Clàssics del Camp Nou.

Vídeos dels jugadors

A Twitter, igualment, s'ha creat un contingut exclusiu sobre el moment d'Iniesta en els Clàssics del Camp Nou. Els seguidors blaugrana de Twitter ajudaran a desbloquejar el contingut, compartint la seva passió usant el hashtag #ElClasico i una menció a un dels comptes oficials del Club.

Així doncs, tota l'actualitat del Barça es pot viure des de les diferents plataformes oficials per gaudir en clau barcelonista dels millors moments d'una jornada que resultarà històrica.

Barça TV, programació especial

La televisió oficial del Club ha preparat per aquest cap de setmana continguts enfocats en el Clàssic, recordant les millors imatges de la història dels enfrontaments entre blaugranes i madridistes. Cal recordar que El Marcador començarà a les 19 hores -fins les 21h- per fer la prèvia del Clàssic amb connexions en directe amb la gespa, la llotja i l'esplanada del Camp Nou i després del partit, seguirà a les 22.45h per analitzar el postpartit amb les rodes de premsa dels entrenadors, entrevistes als jugadors a la Zona Mitxa i l'anàlisi de les millors jugades. A més, el programa comptarà amb la presència de l’actor i seguidor barcelonista, Eduardo Noriega.

Tornar a dalt