Visita institucional de River Plate

Visita institucional de River Plate

Rodolfo Raúl D'Onofrio, president del River Plate, i Enzo Francescoli, director tècnic del club argentí, han visitat aquest dimecres les oficines del Club i s'han vist amb el president Josep Maria Bartomeu

El president Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest vespre a Rodolfo Raúl D'Onofrio, president del River Plate, i Enzo Francescoli, director tècnic del club argentí, que han visitat aquests dies les instal·lacions del FC Barcelona. De fet, D'Onofrio i Francescoli van arribar divendres i aquest cap de setmana van assistir a la final de la Copa del Rei, partit en què van quedar "molt impressionats" pel joc de l'equip de Luis Enrique. Com no podia ser d'una altra manera, han subratllat el joc de Lionel Messi i de Javier Mascherano, exjugador de l'equip argentí. 

Els representants de River Plate, posteriorment, aquesta setmana han fet una visita a la Masia per conèixer en primera persona el model del futbol formatiu blaugrana. La visita institucional de D'Onofrio i Francescoli, una de les millors estrelles del futbol llatinoamericà de tots els temps, ha culminat aquest dimecres amb la reunió amb el president Bartomeu.

Aquest pròxim dissabte, la comitiva de River Plate assistirà a la final de la Lliga de Campions a Berlín que disputaran la Juventus i el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut