fcb.portal.reset.password

El primer Consell directiu que certifica la fundació del FC Barcelona el 1899 / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]]  “El dimecres d’aquesta setmana va quedar constituïda en aquesta ciutat una agrupació esportiva que portarà per títol el que encapçala aquestes línies (“Football Club Barcelona”), gràcies a la feina que en aquest sentit han vingut duent a terme els nostres amics els coneguts Gualterio Wild i Hans Gamper (...) Desitgem molta prosperitat a la naixent societat esportiva que, segons notícies, es proposa realitzar freqüents festes”.

 Així va explicar la revista ‘Los Deportes’ la fundació del FC Barcelona en la seva edició del 3 de desembre del 1899 . Era el punt de partida, l’inici d’una bonica i romàntica aventura que, amb el pas del temps, ha anat amarant molt endins la gran majoria de generacions de la societat catalana.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115 aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt