fcb.portal.reset.password

Bartomeu, Cardoner, Vilanova i Alfonseda, amb els promotors del projecte ‘Avinguda FC Barcelona’. FOTO: MARTA BECERRA-FCB.

El FC Barcelona dóna suport a una iniciativa popular que treballa per aconseguir a la ciutat de Barcelona un carrer dedicat al Barça i un espai de llegendes dedicat als jugadors més emblemàtics que han passat pel Club. L’Associació ‘Una Avinguda a Barcelona per al Barça’ és una entitat sense ànim de lucre impulsada per aficionats blaugrana que pretén generar un ampli moviment d’adhesió entre la ciutadania a l’entorn d’aquesta iniciativa.

El president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident social Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova van poder conèixer més a fons aquest projecte i saludar a la Llotja els seus representants, Sergi Rufino, Artemi Nolla, Ignacio Pedrosa i Josep Maria Lligoña, en la prèvia del partit d’ahir contra el Sevilla. ‘L’Avinguda FC Barcelona’ també compta amb el suport de l’Agrupació Barça Jugadors, que presideix Ramon Alfonseda, present també en la trobada.

Adhesions a través de les xarxes socials

L’Associació ‘Una Avinguda a Barcelona per al Barça’ vol utilitzar les xarxes socials com a instrument per aconseguir el màxim suport a la iniciativa, i ha posat en funcionament el web www.avingudafcb.cat per recollir les adhesions que permetin demanar a l’Ajuntament de Barcelona una avinguda a la zona del Camp Nou. L’aspiració d’aquesta associació, tal com s’ha proposat als grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona en el text de sol·licitud presentat a la Comissió del Nomenclàtor, és que el tram final de l’avinguda Joan XXIII porti el nom d’avinguda del FC Barcelona i que albergui un espai de llegendes a la part central.

Aquest espai, situat davant del Tanatori de Les Corts i una mica més avall de l’antiga Masia del Barça, és actualment una rambla per a vianants, i l’associació promotora del projecte vol que aquesta zona es converteixi en el futur en aquest passeig de llegendes del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();