fcb.portal.reset.password

Els socis escollits en el sorteig podran gaudir d’un partit des de la llotja del Palau i de l’hospitality de l’avantllotja / FOTO: FCB

El divendres 3 d’octubre es va celebrar el sorteig davant de notari per escollir els socis que podran assistir a la Llotja Oberta Palau durant la present temporada. Com en el cas del futbol, 5 socis més 5 acompanyants podran presenciar els partits de les 4 seccions professionals des de la llotja i gaudir de l’'hospitality’ de l’avantllotja. El sorteig es va realitzar entre aquells socis que es van inscriure en el sorteig a través d’un formulari publicat al lloc web del Club i que ha estat obert des del mes de juliol d’enguany. El Club es posarà en contacte amb els guanyadors via telefònica i els informarà dels detalls de la recepció i de la normativa de la Llotja Presidencial del Palau.

Inscripcions al sorteig

Mitjançant el lloc web del Club els socis es van poder inscriure a les diferents opcions de sorteig per poder assistir a la Llotja Oberta Palau durant els partits escollits per a l’ocasió, que són tots els partits de les fases prèvies de les lligues regulars de les quatre seccions professionals del FC Barcelona: bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

Per primer cop en el cas de les seccions d’hoquei, handbol i futbol sala s’obre la possibilitat en la totalitat dels partits.

Tornar a dalt