Pau i Marc Gasol, guardonats amb el premi Princesa d’Astúries

Pau i Marc Gasol, guardonats amb el premi Princesa d’Astúries

“Són dos germans i extraordinaris esportistes que han unit els majors èxits esportius amb una gran tasca social”, ha comentat el jurat

Els germans Gasol, Pau i Marc, han estat premiats aquest dimecres a Oviedo amb el premi Princesa d’Astúries 2015. Els exjugadors del Barça s’han imposat a la votació final al triatleta Javier Gómez Noya, a la nedadora Mireia Belmonte, al patinador Javier Fernández, al pilot de Sebastien Loeb i a la surfista Kelly Slater.

El jurat del premi ha valorat el que va suposar la imatge dels dos germans fent el salt inicial de l’últim All Star de la NBA, celebrat a Nova York, i el president del jurat, l’exatleta Abel Antón, ha comentat que “són dos germans i extraordinaris esportistes que han unit els majors èxits esportius amb una gran tasca social”.

Cal recordar que aquesta temporada Marc Gasol ha estat escollit en el millor cinc de la NBA, sent el millor pivot de la competició, mentre que Pau Gasol va ser elegit en el segon millor cinc. La temporada anterior, el curs 2013/14, Marc Gasol va ser escollit el millor pivot defensiu de la NBA gràcies a les seves actuacions amb els Memphis Grizzlies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut