fcb.portal.reset.password

El Camp Nou en un dia de partit / ARXIU FCB

Des d’aquest mateix dilluns els socis inscrits a la llista d’espera per obtenir un abonament a l’Estadi ja poden consultar la seva nova posició a través del lloc web del Club. Un cop finalitzat el procés d’adjudicació dels 1.038 abonaments assignats aquest any, s’ha procedit a actualitzar la numeració de la llista d’espera, formada actualment per 8.318 inscrits més 11 a la zona de cadira de rodes.

Els socis poden consultar la nova posició a l’apartat de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, on hauran d’introduir la seva clau de soci i el seu codi personal (pin).

Recordem que per quart any consecutiu el FC Barcelona ha decidit destinar els abonaments lliures als socis inscrits a la llista d’espera. Aquest any s’han assignat el total dels 1.038 abonaments disponibles que procedeixen de les baixes naturals i els impagaments, però també de l’augment de les mesures de control del frau i la regularització del cens. Aquesta és la xifra més alta des que fa quatre temporades es va regular el procés. Fins ara, en total s’han beneficiat el 24,2% dels 7.138 socis que estaven inscrits en la llista d’espera, és a dir, 1.730 socis, des que fa quatre anys es va regular el procés, després que es comprovés el 2010 que hi havia una llista de 13.980 socis sense cap ordre i que tampoc existia cap normativa reguladora.

Per obtenir un abonament al Camp Nou, primer cal inscriure’s a la llista d’espera de manera presencial a l’OAB. Els requisits són tenir un mínim de dos anys d’antiguitat com a soci. Aquesta petició s’ha de ratificar cada any entre el 15 d’octubre i el 7 de gener, també de manera presencial.

[[BOTOVERMELL::Consulta la llista d'espera++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/llista-d-espera-d-abonaments::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt