fcb.portal.reset.password

No et perdis la Festa Gamper 2014 al Camp Nou

La propera edició del Trofeu Joan Gamper començarà molt aviat per a tots aquells socis i aficionats que s’apropin a l’Estadi. A partir de les 10 hores i fins a les 19 hores l’esplanada de davant de Tribuna del Camp Nou estarà plena de tot tipus d’entreteniments, com concerts, una zona 2.0 o tallers per pintar-se la cara, els quals formaran la Festa Gamper.

L’obertura de portes a l’Estadi es durà a terme a les 18.30 hores. Dues hores abans del partit amb el Club León, doncs, l’afició culer ja podrà buscar la seva localitat. I a les 19.30 hores arribarà un dels punts forts del dia. És l’hora en què es donarà el tret de sortida a la presentació de tota la plantilla del nou Barça de Luis Enrique. Un per un, tots els integrants del cos tècnic i la plantilla aniran saltant al Camp Nou.

Serà llavors quan els socis i els aficionats blaugrana podran conèixer les cares noves del seu equip. El moment ideal, doncs, per donar suport a un nou projecte, que farà la seva última prova a partir de les 20.30 hores, quan arrenqui el partit que enfrontarà el FC Barcelona i el Club León.

[[BOTOVERMELL::COMPRAR ENTRADES++TROFEU JOAN GAMPER::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1931/session/92444/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=banner-ticketing-ca&utm_campaign=fugm-leon::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]Tornar a dalt