fcb.portal.reset.password

Un moment de l'acte, a L'Escala. FOTO: ALEIX TELLO-FCB.

La memòria de Tito Vilanova segueix molt viva entre els barcelonistes i es continuen succeint els homenatges a qui va ser entrenador del FC Barcelona i que va morir als 45 anys el passat 25 d’abril. Avui s’ha produït un acte molt especial a l’Escala, localitat propera a Bellcaire d’Empordà i a la que Tito Vilanova estava molt lligat, i és el lliurament de l’Anxova d’Or a títol pòstum, guardó que ha estat recollit per la seva filla, Carlota Vilanova.

L’acte s’ha celebrat a l’Ajuntament de la localitat empordanesa, presidit per l’Alcalde Estanislau Puig i Artigues, i en representació del FC Barcelona hi han assistit el vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova. També hi han estat presents el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i els regidors de l’Ajuntament de l’Escala.

Abans del lliurament de l’Anxova d’Or, Jordi Roura, íntim amic de Tito Vilanova, que va ser el seu segon al primer equip i actualment és el director del futbol formatiu del Barça, ha fet el pregó de la Festa major de l’Anxova de l’Escala. També hi han assistit els pares de Tito Vilanova.

Declaracions de Jordi Cardoner

"Aquest és un reconeixement més a una gran persona que ens va deixar injustament".

"Tothom li té un gran sentiment d'agraïment pel què va fer pel nostre club, tant en el futbol base com en el futbol professional. No és només un agraïment pels èxits esportius, també per l'ensenyament humà. Deixa una petjada molt profunda".

"Les qualitats de Tito coincideixen amb els valors que volem pregonar en el nostre futbol base: passió, esforç, sacrifici, humilitat o saber treballar en equip".


L'Escala homenatja Tito Vilanova (Anxova d'Or a... por fcbarcelona
Tornar a dalt