L’agenda de partits per a aquest cap de setmana (18 i 19 d'abril)

L’agenda de partits per a aquest cap de setmana (18 i 19 d'abril)

El Camp Nou rep aquest dissabte la visita del València, i l’equip d'hoquei patins i el Femení A poden ser campions de Lliga

El cap de setmana passat el Barça d'handbol va proclamar-se campió de la Lliga Asobal. Aquest dissabte li pot seguir el pas l'equip d'hoquei, que serà el campió de l'OK Lliga si puntua a Vic o si el Liceo no guanya el Reus. Diumenge el Femení A de Xavi Llorens també pot ser campió si s'imposa a Oviedo. El plat fort del cap de setmana, però, és el duel entre el Barça i el València, que es jugarà dissabte al Camp Nou (16 h). Just després (18.30 h) el Palau Blaugrana acollirà el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'RK Zagreb.

Aquestes són les principals activitats esportives del cap de setmana al FC Barcelona:

Dissabte 18 d’abril

16 hores: Barça – València (C+Liga-GolT). Els de Luis Enrique necessitaran el suport de tot el Camp Nou per superar el conjunt valencià i mantenir el lideratge a la Lliga.

17 hores: Montesinos Jumilla – Barça (futbol sala). Partit a domicili de l'equip de Marc Carmona, que buscarà retrobar-se amb el triomf.

18.30 hores: Barça – RK Zagreb (handbol). Partit decisiu per defensar els dos gols d'avantatge en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. En directe per Esport3.

19.30 hores: Patí Vic – Barça (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz poden ser campions si guanyen a Vic o, fins i tot, abans de començar el duel, segons el resultat del Liceo – Reus. 

Diumenge 12 d’abril

12 hores: Oviedo Moderno – Barça (Femení A): El títol de la Primera Divisió Femenina pot ser blaugrana si les dones de Xavi Llorens guanyen a terres asturianes.

19 hores: Numància – Barça B: El filial buscarà un triomf molt necessari a Los Pajaritos. En directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut